Buat duit dengan UBER menerusi program referral

Tahu tak, apa kelebihan yang boleh kita dapati apabila kita buat duit dengan UBER menerusi program referral?

 

Ada yang nak cuba teka?

 

Jawapannya ialah, kita boleh buat duit dengan UBER tanpa perlu memandu kenderaan pun!

 

Dalam program referral ni, peranan kita adalah mendapatkan seberapa ramai yang boleh individu yang minat nak mendaftar sebagai pemandu UBER.

 

Sama ada dia nak mula serta merta, nak mula bulan depan, tahun depan atau dia sekadar nak mendaftar sahaja, itu bukan isu penting.

 

Sebagai seorang referral atau juga dikenali sebagai ejen affiliate, kita akan dibayar apabila berjaya daftarkan seseorang menjadi salah seorang UBER partner.

 

Memandangkan benda ni boleh dibuat secara online sahaja, maka kita tak perlu lagi susah payah nak jumpa orang tu.

 

Kita tak perlu nak terangkan dia apa prosedur, step dan sebagainya.

 

Apa yang wajib kita buat ialah bagi link pendaftaran kepada orang tu, dan suruh orang tu buat pendaftaran.

 

Cuma kita kena pesan kat orang tu, sebelum nak isi maklumat peribadi tu, kena pastikan klik dulu pada link yang kita bagi. Ini adalah link unik milik saya. Anda boleh klik sini jika nak daftar sebagai UBER Driver.

 

Link tu pun bukannya link virus.

 

Sebaliknya itu adalah link yang akan bawa anda terus ke halaman pendaftaran. Proses ini 100% selamat.

 

Anda boleh saja kalau tak nak klik link dan nak taip sendiri alamat url, cuma bila anda buat macam tu, orang yang dah tolong promot pada anda tu nanti tak dapat la sebarang income.

 

Sekali lagi saya kongsikan, ini link saya yang anda boleh klik jika nak daftar sebagai pemandu UBER.

 

Bukti komisen apabila berjaya daftarkan orang sebagai UBER Partner

Sebenarnya ini baru kali pertama saya berjaya dapat komisen.

 

Sebelum ni promosi mungkin agak kurang, sebab saya lebih fokus kepada program lain. Tiba-tiba satu hari tu saya perasan ada komisen yang masuk pulak.

 

Jadi saya kongsikan kepada anda bukti komisen yang terhasil daripada melakukan kerja-kerja referral untuk UBER.

jana-pendapatan-dengan-uber-bukti

Screenshot ini saya ambil dari akaun affiliate saya di laman web Involve Asia.

 

Saya menjalankan kerja-kerja marketing menerusi Involve Asia.

 

Kalau anda nak tahu, berapa besar potensi pendapatan yang boleh dihasilkan jika buat duit dengan UBER menerusi cara yang saya terangkan ini, anda boleh rujuk pada screenshot dibawah.

program-referral-uber-buat-duit-dengan-uber

Setiap pendaftaran baru, kita akan menerima bayaran sebanyak RM10.02

Apabila pemandu tersebut, atau UBER Partner tersebut mula memandu, kita akan dapat lagi bayaran tambahan sebanyak RM159.46

 

Kalau nak dapat lagi banyak duit dari UBER kenalah daftarkan lagi banyak pemandu UBER.

 

Sekian dulu. Harap-harap anda fahamlah perkongsian saya ini.

 

Anda boleh klik sini untuk jadi pemandu UBER.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s