Join group Geng Uber untuk dapatkan informasi tentang UBER

Assalamualaikum dan hai. Selamat datang ke blog saya, “buat duit dengan UBER“.

 

Dalam posting yang lalu, saya ada cerita yang saya ada beli buku berjudul Buat duit dengan UBER – Panduan menjana pendapatan dengan UBER. Klik sini untuk baca posting tersebut.

 

Sebenarnya saya masih belum habis baca buku tersebut.

 

Baca sikit-sikit je.

 

Lagi satu, saya baca secara langkau-langkau atau dalam bahasa Inggerisnya skip skip ha ha.

 

Mana-mana bab yang saya rasa macam menarik, bab tu yang saya akan baca dulu. Baiklah, jadi kali ini saya nak cerita mengenai salah satu bab yang agak menarik pada pemerhatian saya.

 

Dalam buku tersebut, penulis ada menyarankan untuk kita yang minat nak buat duit dengan UBER ni supaya join group komuniti pemandu UBER atau dikenali juga sebagai UBER Partners.

 

Kat dalam group tersebut, kita boleh tukar-tukar pendapat, belajar dari satu sama lain, dan pada masa yang sama, kita juga boleh dapatkan tips seperti kat laluan yang mana ada banyak duit boleh dihasilkan, macam mana nak tingkatkan pendapatan dan sebagainya.

 

Kiranya, kalau buat masa ni anda masih belum ada kesempatan nak jadi UBER Partners boleh je sertai dulu group tersebut dan lihat sendiri bagaimana rakan-rakan pemandu UBER yang lain buat duit.

 

Saya rasa, setakat nak dapatkan income RM seribu lebih dalam masa seminggu bukanlah satu perkara yang mustahil. Syaratnya kena tahulah kat mana nak dapatkan penumpang.

 

Ini dia bukti bahawa ada UBER Partners yang mampu untuk dapatkan pendapatan sedemikian.

bukti-pendapatan-dari-uber

 

Itu sahaja yang saya nak share buat masa ni.

 

Jika anda masih belum jadi pemandu UBER, atau UBER Partners bolehlah buat pendaftaran secara PERCUMA sahaja dengan menekan klik pada pautan ini.

 

Kalau anda minat nak baca buku tersebut, boleh klik sini ya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s